OPENMINDHUIS JPG
 

Zijnsintentie en kristheldere signalen naar je ware zelf


Een leven leiden en werk doen waarin je helemaal jezelf kunt zijn, het wordt door steeds meer mensen belangrijk gevonden. We willen zingeving en vervulling in ons leven ervaren. Dan is het belangrijk om te weten wie je in werkelijk bent, van binnenuit.

Ieder mens heeft iets unieks bij te dragen, aan zichzelf en aan anderen. Dat noemt Helma Lieberwerth je Zijnsintentie. In deze workshop vertelt Helma over de elementen waaruit een Zijnsintentie bestaat en welke kristalheldere signalen je eenvoudig inzicht geven over de verdere vervulling van wie je in wezen bent. Je gaat zelf ook praktisch aan de slag met het herkennen en interpreteren van die signalen.

Helma LieberwerthHelma heeft meer dan 35 jaar internationale ervaring in het begeleiden, trainen en inspireren van mensen en in het opleiden en begeleiden van leiders, Quaners, coaches, trainers en consultants. Zij is een nieuwetijds sjamaan, master trainer bij Licentrix en founder van de begeleidingsmethodiek Quaning en de Zijnsintentie-visie.

Adres: NLP Atelier, Meent 13, Woudenberg
  Routebeschrijving
Aantal dagen: 1
Aantal deelnemers: Maximaal 12
Agenda: Zie rechterkolom of kijk in Agenda
Werktijden: 13.30u tot 16.30u
Trainer: Helma Lieberwerth
Investering: € 30,00 incl. btw
Bijzonderheden: -
© RaVisie® Zeist 1998-heden, alle rechten voorbehouden