OPENMINDHUIS JPG
 
Ik ga uitleggen waar de tarot vandaan komt, dus ik ga het in elk geval hebben over astrologie, alchemie en de Kabbalah. Waarschijnlijk komt Myers-Briggs ook voorbij, een bekende typologie van de menselijke psyche die nog steeds veel wordt gebruikt. Aan de hand van kleurrijke foto's laat ik je zien hoe ontzettend veel gelaagdheid er huist in die prachtige kaarten. Niks hocuspocus, niks zweverigs, maar wel een reis langs de ontwikkeling van de psychologische mens en maatschappij. Bedenk eens hoe symbolisch en verborgen de boodschap van de tarot moest zijn in een tijd dat de paus het alleenrecht had op moraliteit. 

Na die theorie - ik kan er uren over praten maar ik zal me inhouden - gaan we aan de slag. Je zult zien dat je na een korte introductie al wat basisprincipes kunt herkennen. We gaan een simpele legging doen en in een kringvorm bespreken. Als er daarna mensen zijn met een specifieke vraag dan vind ik het altijd leuk om het Universum te laten spreken voor je. Houd er wel rekening mee dat ik dat in de groep doe zodat iedereen er nog wat van kan opsteken.

Neem vooral je eigen tarot set mee! Heb je er geen? Geen punt, ik zal er een stuk of tien meenemen: mystieke, sensuele, magische en klassieke.

Adres: NLP Atelier, Meent 13, Woudenberg
  Routebeschrijving
Aantal dagen: 1
Aantal deelnemers:  Maximaal 12
Agenda: Zie rechterkolom of kijk in Agenda
Werktijden: 11.00u tot 15.00u
Trainers: Marco Uitendaal
Investering: € 30,00 incl. btw
Bijzonderheden:

Eigen lunchpakket meenemen

© RaVisie® Zeist 1998-heden, alle rechten voorbehouden