OPENMINDHUIS JPG
 

Marlies 


Marco MarliesVanuit een voorliefde voor mens en leven heeft Marlies haar bedrijf LaLoba gestart. Daarin combineert ze haar ervaring met onder andere yoga, lichaamstechnieken als Feldenkrais & PPT en coachtechnieken als IEMT & NLP, met als doel mensen weer lichamelijke en emotionele balans te laten ervaren. De rode draad in dit geheel is energie. Energie vinden, energie ervaren, energie sturen. 

Binnen Openmindhuis houdt Marlies zich bezig met opstellingen; zij verzorgt de training waarbij je kennis maakt met de diverse principes van opstellingen en deze zelf leert toepassen.
Op verzoek begeleidt ze opstellingen rondom specifieke vraagstukken, voornamelijk tijdens de werken-met-energie-middagen. 

Wil je meer weten over Marlies? Kijk dan eens op www.LaLoba.nl 


Marco


Is gefascineerd door het menselijk denken en de oorsprong van hoe we ons gedragen. Hij is altijd op zoek naar wat mensen ertoe aanzet om geen stap te verzetten. Met een prettige mix van aandacht voor zijn gesprekspartner en aandacht voor wat er achter de woorden schuilt, kan er vaak toch veel veranderen. Marco heeft ervaring met NLP, hypnoses en metaforenwerk maar ook met meer lichaamsgerichte interventies zoals IEMT en PPT.

Hij houdt zich binnen het Openmindhuis bezig met hypnoses en opstellingen. Vraag hem ook eens naar de tarotkaarten; het zal je verbazen hoe je praktische inzichten kunt krijgen zonder een spatje zweverigheid.
 

Meer weten? Kijk eens op www.bewoording.nl

© RaVisie® Zeist 1998-heden, alle rechten voorbehouden